Spelar några online slots

Den modern tappningen av enarmade banditer, erbjuder inte bara skön underhållning utan även spännande teman och engagerande musik. Jag spelar ibland och ser spelande online främst som kul underhållning. Underhållning där du med lite tur kan vinna lite pengar, men mitt mål är inte att tjäna pengar. Att spela med en budget hjälper dig att ha kontroll på hur mycket pengar du spenderar.

Det är avkopplande att spela en slot och lyssna på bra musik. Slots med musiktema är för en musikälskare den perfekta kombinationen. Populära artister och grupper har inspirerat speltillverkare, exempelvis, KISS, Elvis Presley, Michael Jackson, och Guns N’ Roses. En helt ny typ av spelupplevelse och atmosfär skapas med hjälp av musik och videoklipp från konserter.

KISS

Spelutvecklaren Williams Interactive står bakom sloten KISS. Lyssna på klassiker som ”Shout it out loud” från det amerikanska rockbandet medan du spelar. Sloten har häftig grafik som speglar bandet. Bandets frontman, Gene Simmons säger att spelet fångar energin från KISS.

Uppgiften är att våga kliva upp på scenen med dina idoler genom att snurrar på hjulen, 5-hjul slot med 4 rader. Ett stort hjul med KISS medlemmar längs hjulet finns till höger om sloten, med 100 vinstlinjer totalt. När du vinner så får du inte enbart pengar utan du belönas också med extra musik. Njut av din vinst medan du lyssnar på klassiska gitarriff. Bonusspelen innehåller videoklipp från konserter med rocklegenderna.

Megadeth – slot för metallfantaster

Om du gillar metal så kan du lyssna på Megadeths störst hits medan du väntar på att bandets medlemmar ska dyka som symboler i sloten. Wild-symbolen är den populära medlemmen Mustaine. Sloten har trummor, gitarrspektrum och andra rocksymboler.

Slots från NetEnt med musiktema

Svenska NetEnt är kända för sina innovativa spel. De har lanserat flera omtyckta slots med musiktema. Guns’n Roses blev en stor succée http://www.casinosanningar.se som följdes av en slot med Jimi Henrix. Gruppen Guns’n Roses är för många nästan synonymt med hårdrock. Grafiken i sloten är av högsta klass och sloten har många bonusfunktioner. Fem kända hits är soundtracks i sloten, bland annat Welcome to the Jungle, Paradise City, och November Rain, En slot som erbjuder fina vinster med fart, action och skön musik.

Den tredje musiksloten som lanserats av NetEnt är Motörhead. Spelutvecklarens Rock Turnering är nu fulländad.

Motörhead – rockinferno med spännande funktioner

Motörhead är ett brittiskt band som bildades 1975, men det dröjde några år innan de fick sitt stora genombrott med låten Ace of Spades. Animationer, högtalare, dödskallar och hård musik strålar samman i ett karaktäristiskt Motörhead rockinferno. I rockmode läget så kan du lyssna på musik från bandet.

Sloten har fem hjul och 76 vinstlinjer. Om du har turen att snurra fram 3 scattersymboler på det tredje, fjärde och femte hjulet så belönas du med 10 free spins med mystery symboler. Mystery reel kan dyka upp när som helst i grundspelet. De kan fylla hela spelet och ge en större vinst. Bomber funktionen kan ge dig en riktigt stor vinstsumma när de sprängs. Denna funktion aktiverar innan ett snurr och bomber trillar ner på hjulen och förvandlas till mystery symboler.